Keresés
Válasszon kategóriát
    Menü Zárja
    shopping_cart Ebben a hónapban 1 vásárló vásárolt
    visibility 1 vásárló nézi a terméket

    EspressoServis ART Frissen pörkölt kávébab 250 g, 100% Arabica

    Gyártó: EspressoServis
    Prémium kávékeverék 100% arabica kávéból. Ideális kávé eszpresszóhoz. A kávét minőségellenőrzési rendszeren keresztül dolgozták fel, maximális figyelmet fordítva a frissesség, az aroma és az íz megőrzésére. A kávé alkalmas kávéautomatákban történő elkészítésre.
    SKU: 7012
    Elérhetőség:
    Raktáron
    Szállítási dátum: 2024. 11. 21.
    Régi ár: 3 664,00 Ft
    3 184,00 Ft
    i h
    A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban:3 664,00 Ft
    Szín
    Aranysárga
    Pakolás
    250 g
    Kávépörkölési módszer
    Fény

    EspressoServis ART Frissen pörkölt kávébabok

    A 100%-os Arabica kávéfajták prémium keveréke ideális kávé az automata kávéfőzőkben történő eszpresszó készítéséhez. A kávét minőségellenőrzési rendszeren keresztül dolgozták fel, maximális hangsúlyt fektetve a frissesség, az aroma és az íz megőrzésére. Az Arabica a világ kávétermelésének mintegy 70%-át teszi ki, és általában jobb minőségű kávénak tartják, amely jobb ízzel és eredeti diós, csokoládés, virágos, karamellás vagy gyümölcsös jegyekkel rendelkezik.

    Frissen pörkölt ART kávébabok

    Az ART kávé perui, kolumbiai, brazil, indiai, Costa Rica-i és kenyai arabica kávék keverékéből származik. Intenzív, finom aromája és íze garantálja, hogy kedvenc finom italát teljes mértékben élvezni fogja. Ez 100% arabica kávé, dióízű leheletnyivel. Ez a krémes, intenzív és savas alapanyagú kávé finom gyümölcsös csillogásával, csokoládés keserűségével, mégis kerek ízével és finom aromájával tűnik ki. Minősége még a legigényesebb kávérajongókat is kielégíti.

    Egyedülálló aroma és íz

    Az arabica általában sokkal ízletesebbnek számít, és népszerűbb a kávérajongók körében, mint a robusta. Jellemzője a magasabb savtartalom és az ízek sokfélesége, ezért egy csésze minőségi Arabica kávéban találkozhatunk a diófélék, gyümölcsök, virágok, csokoládé és karamell ízjegyeivel. Ízspektruma ezért sokkal gazdagabb, ízletesebb és finomabb. Az arabica dominál a világtermelésben, és a világ legnagyobb kávéhatalma hagyományosan Brazília, ahol az éghajlat alkalmas mind az arabica, mind a robusta termesztésére.

    100% Arabica az ART kávéban

    A kiváló minőségű 100% Arabica hírnevének kulcsa a gazdagabb íz és a kíméletesebb elkészítés. A Robustához képest az Arabica körülbelül 2-3-szor kevesebb koffeint is tartalmaz, ami sokak számára fontos, különösen, ha az egészséges életmód mellett kötelezték el magukat. A kávékeverékekhez hozzáadott robusta növeli a koffein mennyiségét, fokozza a kávé ízét és sima crema-t ad. A robusztára jellemző a keserűség és az olykor földes vagy fás íz. A Robusta keserűsége egy eszpresszó keverékben éppen a megfelelő mennyiségű harapást adja egy csésze minőségi eszpresszóhoz. Öntől függ, hogy a savasságot vagy a keserűséget keresi.

    India

    Az indiai arabica kávé 1670 körül került Indiába Jemenből. Itt finom, aromás és finom ízű kávét termesztenek, amelyet elegáns savasság és édesség jellemez. Jellegzetes ízét a kávébabok feldolgozásának és pörkölésének különleges módszere, a monszunpörkölés révén nyeri el. A monszunszél párás levegője megváltoztatja a kávé színét és ízét. A kávészakértők szerint ez adja a kávé virág- és faillatát.

    Costa Rica

    Costa Ricában a kávé elsősorban a főváros, San José környékén, valamint Tarrazu, Heredia, Tres Rios és Volcan Poas régiókban terem. Ez a kis közép-amerikai ország híres a kiváló minőségű kávéjáról. Ezt bizonyítja, hogy Costa Ricában csak prémium Arabica fajtákat termesztenek, a rossz minőségű kávét nem exportálják, csak a hazai piacon értékesítik! A Costa Rica-i kávé finom, mégis gazdag, telt és nemes ízű. Ez a minőségi kávé szinte fűszeres aromát garantál.

    Kenya

    A kávét Kenyában kis farmokon termesztik. A kenyai kávétermelőket magas árakkal jutalmazzák a minőségi kávébabokért. A kávétermő vidék az 5000 méter magas Kenya-hegytől délre, a fővárosig, Nairobiba nyúlik. A kávét természetes fanyarsága és feketeribizlis íze jellemzi. Egyedi aromája a világ egyik legjobb kávéjává teszi, kellemes illatával és telt gyümölcsös-csokoládés ízével.

    Peru

    Finom karaktere miatt a perui kávét gyakran használják eszpresszó keverékekben. Jó kávét magasan az Andokban lehet találni. A kávéfákat vegyszeres kezelések és egyéb szintetikus műtrágyák nélkül termesztik. A perui kávét nedves eljárással dolgozzák fel, íze nagyon lágy, édes, de kiegyensúlyozott, savasságot szinte egyáltalán nem tartalmazó, kellemes, vaníliás vagy diós jegyeket tartalmazó aromával kísért. Tejjel nagyon finom, ezért népszerű a cappuccino és a tejeskávé kedvelői körében.

    Kolumbia

    Kolumbia változatos mikroklímával rendelkezik. Ennek következtében a babok az év különböző időszakaiban érnek, és egész évben szüretelnek. Különösen az arab kávéfát termesztik itt. A babokat a bőséges vízkészleteknek köszönhetően nedves módszerrel dolgozzák fel. A kolumbiai kávé általában az egyik legerősebb aromával rendelkezik a kávépiacon. Íze gazdag, enyhén savanykás, krémes és gyümölcsös.

    Brazília

    Brazíliát joggal tartják a legjobb kávétermelő régiónak, köszönhetően a nagy ültetvénytermesztésnek. Az a tény, hogy Brazília három éghajlati övezetben (egyenlítői, szubtrópusi és mérsékelt égövi) helyezkedik el, azt jelenti, hogy nagyon alkalmasak a feltételek az arabica kávé termesztésére. A helyi kávébabfajták általában enyhe ízűek és sokféle variációt kínálnak.

    A zacskó aromaszeleppel van ellátva a kávébabok tökéletes megőrzése érdekében.

    Termékek előírások
    Szín
     
    Pakolás 250 g
    Kávépörkölési módszer Fény
    0.0 0
    Írja le saját véleményét Zárja
    • Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést
    *
    *
    • Rossz
    • Kiváló
    *
    *
    *