Keresés
Válasszon kategóriát
    Menü Zárja
    shopping_cart Ebben a hónapban 1 vásárló vásárolt
    visibility 1 vásárló nézi a terméket

    EspressoServis CLASSICO Frissen pörkölt kávébab 250 g

    Gyártó: EspressoServis
    Prémium kávékeverék 20% arabica és 80% robusta kávéból. Ideális eszpresszóhoz, cappuccinóhoz, caffe latte-hoz és más eszpresszó alapú különlegességekhez. A kávét minőségellenőrzési rendszeren keresztül dolgozták fel, maximális figyelmet fordítva a frissesség, az aroma és az íz megőrzésére. A kávé alkalmas automata kávéfőzőkben történő elkészítésre.
    SKU: 7010
    Elérhetőség:
    Raktáron
    Szállítási dátum: 2025. 02. 03.
    2 384,00 Ft
    i h
    A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban:2 384,00 Ft
    Pakolás
    250 g
    Szín
    Barna
    Kávépörkölési módszer
    Dark City +

    EspressoServis CLASSICO Frissen pörkölt kávébabok

    Prémium kávékeverék, 20% arabica és 80% robuszta keverék. Ideális eszpresszóhoz, cappuccinóhoz, caffe latte-hoz és más eszpresszó alapú különlegességekhez. A kiváló minőségű kávét minőségellenőrzési rendszeren keresztül dolgozták fel, a legnagyobb figyelmet fordítva a frissesség, az aroma és az íz megőrzésére. Az ízletes EspressoServis CLASSICO kávé automata kávéfőzőkben történő elkészítésre alkalmas.

    Frissen pörkölt kávébabok COFFEE CLASSICO

    A CLASSICO kávé erős és intenzív kávéízzel és aromával rendelkezik. A keverék válogatott kávébabokból áll, amelyek 80%-ban Arabica és 20%-ban Robusta kávébabokból állnak, amelyek Peruból, Kolumbiából, Brazíliából, Indiából, Costa Ricából vagy Kenyából származnak. A kávé szinte savmentes, sűrű és gazdag habzású, kesernyés és csokoládés ízű. Alkalmas eszpresszó készítésére bármilyen típusú automata kávéfőzőben. Ajánlott sötét, zárt tárolóedényben tárolni.

    A kávébabok tökéletes tartósítása az aromaventilnek köszönhetően.

    A frissen pörkölt kávé illata, kinézete és íze nagyszerű. Őrlés után még jobb illata van. Ahhoz, hogy igazán élvezhesse a frissen pörkölt kávét, megfelelően kell csomagolni. A pörkölés során a kávébabokban szén-dioxid képződik, amely a kávébabok belsejében rekedt marad. A kávé érlelésével fokozatosan szabadul ki a babokból, ami a kávézaccok felfúvódását és a kávé romlását okozza. A zacskóink egy egyirányú szeleppel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a szén-dioxid távozását a zacskóból, de nem engedi be a környezeti levegőt.

    Vásároljon a szakértőkkel

    Ha megnézi a szupermarketekben kínált kávé gyártási dátumát, azt fogja találni, hogy a kávé több mint 95%-a már állott. Ezért kínáljuk a világ minden tájáról importált kávékat nyers állapotban, amelyeket aztán Csehországban pörkölnek és csomagolnak. Az arabica és robusta kávék számos egyedi keverékét kínáljuk, így Ön számtalan lehetőséget, variációt és ízvilágot kombinálhat a kávékból az Ön prioritásai és preferenciái szerint. Kávéinkat 7 naponta pörköljük, hogy mindig frissességet garantáljunk Önnek.

    India

    Az indiai arabica kávé, 1670 körül került Indiába Jemenből. Itt finom, aromás és ízletes ízű kávét termesztenek, amelyet elegáns savassága és édessége jellemez. Jellegzetes ízét a kávébabok feldolgozásának és pörkölésének különleges módszerével, az úgynevezett monszunpörköléssel nyeri el. A monszunszél párás levegője megváltoztatja a kávé színét és ízét. A kávészakértők szerint ez adja a kávé virág- és faillatát.

    Costa Rica

    Costa Ricában a kávé elsősorban a főváros, San José környékén, valamint Tarrazu, Heredia, Tres Rios és Volcan Poas régiókban terem. Ez a kis közép-amerikai ország híres a kiváló minőségű kávéjáról. Ezt bizonyítja, hogy Costa Ricában csak prémium Arabica fajtákat termesztenek, a rossz minőségű kávét nem exportálják, csak a hazai piacon értékesítik! A Costa Rica-i kávé finom, mégis gazdag, telt és nemes ízű. Ez a minőségi kávé szinte fűszeres aromát garantál.

    Kenya

    A kávét Kenyában kis farmokon termesztik. A kenyai kávétermelőket magas árakkal jutalmazzák a minőségi kávébabokért. A kávétermő vidék az 5000 méter magas Kenya-hegytől délre, a fővárosig, Nairobiba nyúlik. A kávét természetes fanyarsága és feketeribizlis íze jellemzi. Egyedi aromája a világ egyik legjobb kávéjává teszi, kellemes illatával és telt gyümölcsös-csokoládés ízével.

    Peru

    Finom karaktere miatt a perui kávét gyakran használják eszpresszó keverékekben. Jó kávét magasan az Andokban lehet találni. A kávéfákat vegyszeres kezelések és egyéb szintetikus műtrágyák nélkül termesztik. A perui kávét nedves eljárással dolgozzák fel, íze nagyon lágy, édes, de kiegyensúlyozott, savasságot szinte egyáltalán nem tartalmazó, kellemes, vaníliás vagy diós jegyeket tartalmazó aromával kísért. Tejjel nagyon finom, ezért a cappuccino és a tejeskávé kedvelői körében népszerű.

    Kolumbia

    Kolumbia változatos mikroklímával rendelkezik. Ennek eredményeként a kávébabok az év különböző időszakaiban érnek, és egész évben szüretelnek. Különösen az arab kávéfát termesztik itt. A babokat a bőséges vízkészleteknek köszönhetően nedves módszerrel dolgozzák fel. A kolumbiai kávé általában az egyik legerősebb aromával rendelkezik a kávépiacon. Íze gazdag, enyhén savanykás, krémes és gyümölcsös.

    Brazília

    Brazíliát joggal tartják a legjobb kávétermelő régiónak, köszönhetően a nagy ültetvénytermesztésnek. Az a tény, hogy Brazília három éghajlati övezetben (egyenlítői, szubtrópusi és mérsékelt égövi) helyezkedik el, azt jelenti, hogy nagyon alkalmasak a feltételek az arabica kávé termesztésére. A helyi kávébabfajták általában enyhe ízűek és sokféle variációt kínálnak.

    A zacskó aromaszeleppel van ellátva a kávébabok tökéletes megőrzése érdekében.

    Termékek előírások
    Pakolás 250 g
    Szín
     
    Kávépörkölési módszer Dark City +
    0.0 0
    Írja le saját véleményét Zárja
    • Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést
    *
    *
    • Rossz
    • Kiváló
    *
    *
    *