Keresés
Válasszon kategóriát
    Menü Zárja
    visibility 1 vásárló nézi a terméket

    EspressoServis BOSS Frissen pörkölt kávébabok 250g

    Gyártó: EspressoServis
    Szeret minőségi kávét élvezni, egyedi ízzel, állaggal és aromával? A prémium kávékeverék gondosan kiválasztott, 80% arabica és 20% robusta arányban ideális eszpresszóhoz. A kávét minőségellenőrzési rendszeren keresztül dolgozták fel, maximális figyelmet fordítva a frissesség, az aroma és az íz megőrzésére. A frissen pörkölt kávébabok alkalmasak automata kávéfőzőkben történő főzésre.
    SKU: 7011
    Elérhetőség:
    Raktáron
    Szállítási dátum: 2024. 11. 21.
    2 864,00 Ft
    i h
    A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban:2 864,00 Ft
    Szín
    Ezüst
    Pakolás
    250 g
    Kávépörkölési módszer
    Konzervatív

    Frissen pörkölt kávébabok EspressoServis BOSS

    Élvezze a saját EspressoServis BOSS kávéinkat a legteljesebb mértékben. Erős és mindig frissen pörkölt, ez a megfelelő kávé a napi felfrissüléshez. A Boss kávé sima, finom és zamatos ízű, jellegzetes aromával, csokoládészínnel és gazdag, krémes habbal. A keverék válogatott kávébabokból áll, amelyek 80%-a arabica és 20%-a robusta, és amelyek Peruból, Kolumbiából, Brazíliából, Indiából, Costa Ricából vagy Kenyából származnak. A frissen pörkölt kávébabok alkalmasak automata kávéfőzőkben történő elkészítésre.

    EspressoServis frissen pörkölt kávébabok

    Az EspressoServis a világ minden tájáról importált kiváló minőségű kávék széles választékát kínálja nyers állapotban, amelyeket Csehországban pörkölnek és csomagolnak. Kínálatunkban egyedi arabica és robusta kávékat találunk különböző arányú keverékek formájában. Számtalan kávékombinációt és ízvilágot kínálunk Önnek. Széles kávékínálatunknak köszönhetően Ön kiválaszthatja a legjobbat, mi pedig gondoskodunk arról, hogy a kávé időben és frissen érkezzen meg Önhöz. A kávét 7 naponta pörköljük, hogy mindig friss legyen az Ön számára.

    Miért érdemes a frissen pörkölt kávéra fogadni

    A mi piacunkon az eladott kávé több mint 95%-a állott. Még a nem őrölt babok sem garantálják a friss kávét. A kávébabok a pörkölést követő első héten érik el a csúcspontjukat, és legkorábban 2-3 nappal a pörkölés után, amikor a kémiai reakciók már lecsillapodtak, szabad fogyasztani. A második hét végén a kávé elkezd öregedni és időjárásfüggővé válni. A zsírok oxidációja miatt fokozatosan bekövetkezhet a későbbi avasodás. További két hét elteltével az időjárás felgyorsul. 4-6 hét elteltével, függetlenül attól, hogy eredetileg milyen minőségű volt a kávébab, a kávé minősége a C osztályba vagy az alá csökken.

    Frissen pörkölt kávébabok

    A kiváló minőségű friss kávéval kielégítjük az eszpresszó, a Nespresso, a török kávé és más kávéitalok kedvelőinek vágyait. Márkás kávéink kávészimfóniát játszanak az Ön ízlésének. Minőségi kávénkkal feltöltheti éttermét, kávézóját és otthonát. A legmagasabb minőségű és mindig frissen pörkölt, Csehországban eredeti receptek szerint kevert és csomagolt, kiegyensúlyozott ízre és erős aromára hangsúlyt fektető kávék széles választéka garantálja az Ön elégedettségét.

    India

    Az indiai arabica kávé, 1670 körül került Indiába Jemenből. Itt finom, aromás és ízletes ízű kávét termesztenek, amelyet elegáns savasság és édesség jellemez. Jellegzetes ízét a kávébabok feldolgozásának és pörkölésének különleges módszerével, az úgynevezett monszunpörköléssel nyeri el. A monszunszél párás levegője megváltoztatja a kávé színét és ízét. A kávészakértők szerint ez adja a kávé virág- és faillatát.

    Costa Rica

    Costa Ricában a kávé elsősorban a főváros, San José környékén, valamint Tarrazu, Heredia, Tres Rios és Volcan Poas régiókban terem. Ez a kis közép-amerikai ország híres a kiváló minőségű kávéjáról. Ezt bizonyítja, hogy Costa Ricában csak prémium Arabica fajtákat termesztenek, a rossz minőségű kávét nem exportálják, csak a hazai piacon értékesítik! A Costa Rica-i kávé finom, mégis gazdag, telt és nemes ízű. Ez a minőségi kávé szinte fűszeres aromát garantál.

    Kenya

    A kávét Kenyában kis farmokon termesztik. A kenyai kávétermelőket magas árakkal jutalmazzák a minőségi kávébabokért. A kávétermő vidék az 5000 méter magas Kenya-hegytől délre, a fővárosig, Nairobiba nyúlik. A kávét természetes fanyarsága és feketeribizlis íze jellemzi. Egyedi aromája a világ egyik legjobb kávéjává teszi, kellemes illatával és telt gyümölcsös-csokoládés ízével.

    Peru

    Finom karaktere miatt a perui kávét gyakran használják eszpresszó keverékekben. Jó kávét magasan az Andokban lehet találni. A kávéfákat vegyszeres kezelések és egyéb szintetikus műtrágyák nélkül termesztik. A perui kávét nedves eljárással dolgozzák fel, íze nagyon lágy, édes, de kiegyensúlyozott, savasságot szinte egyáltalán nem tartalmazó, kellemes, vaníliás vagy diós jegyeket tartalmazó aromával kísért. Tejjel nagyon finom, ezért a cappuccino és a tejeskávé kedvelői körében népszerű.

    Kolumbia

    Kolumbia változatos mikroklímával rendelkezik. Ennek eredményeként a kávébabok az év különböző időszakaiban érnek, és egész évben szüretelnek. Különösen az arab kávéfát termesztik itt. A babokat a bőséges vízkészleteknek köszönhetően nedves módszerrel dolgozzák fel. A kolumbiai kávé általában az egyik legerősebb aromával rendelkezik a kávépiacon. Íze gazdag, enyhén savanykás, krémes és gyümölcsös.

    Brazília

    Brazíliát joggal tartják a legjobb kávétermelő régiónak, köszönhetően a nagy ültetvénytermesztésnek. Az a tény, hogy Brazília három éghajlati övezetben (egyenlítői, szubtrópusi és mérsékelt égövi) helyezkedik el, azt jelenti, hogy nagyon alkalmasak a feltételek az arabica kávé termesztésére. A helyi kávébabfajták általában enyhe ízűek és sokféle variációt kínálnak.

    A zacskó aromaszeleppel van ellátva a kávébabok tökéletes megőrzése érdekében.

    Termékek előírások
    Szín
     
    Pakolás 250 g
    Kávépörkölési módszer Konzervatív
    0.0 0
    Írja le saját véleményét Zárja
    • Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést
    *
    *
    • Rossz
    • Kiváló
    *
    *
    *